WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Henkisen tien kulkija

"Tunnistan olevani henkisen tien kulkija, mutta joudun kuitenkin hoitamaan myös elämäni maallisia ja yhteisöllisiä puolia.


Tasapainottelen henkisten ja maallisten asioiden välillä yhteisössä, joka on oma perheeni ja sukuni. Tässä yhteisössä en onneksi joudu salaamaan " erilaisuuttani" niin kuin työyhteisössäni.


Onko henkisen tien kulkijoissa piirteitä, jotka erottavat heidät muista?


Niissä, jotka ovat sinut itsensä kanssa tai joista voisi sanoa, että maallinen persoona on yhtynyt sielupersoonaan, on ominaisuuksia, jotka kaikki voivat havaita.


Tällaiset ihmiset ovat ehyitä ja valovoimaisia. Heidän seurassaan on hyvä olla, sillä he jakavat valoaan jokaiselle, joka haluaa ottaa sitä vastaan. He eivät kävele muidne yli, mutta uskaltavat olla jämäköitä silloin, kun asiat niin vaativat. Heidän totuuttaan ei voi ostaa rahalla eikä minkään uhalla.


Kun arvostamme ihmisessä pelkästään hänen ihmisyyttään, ymmärrämme, että meillä kaikilla on omat yksilölliset eromme, tarpeemme ja kehitysasteemme. Se vapauttaa kilpailusta, kateudesta ja jännitteistä, jotka estävät omaa kehitystämme. Voimme kaikessa rauhassa keskittyä vastaamaan omaan sisäiseen sielupersoonamme kutsuun".

pohdintaani


Lähde: Hengen ja tiedon messut 10.10.-11.10.2009 Helsinki Rajatiedon Yhteistyö ry

Ei kommentteja: