WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 15. lokakuuta 2009

Henkisen kasvun ohjaus

"Jokaisella meistä on sisäinen intohimo löytää tarkoitus omalle elämälle. Mihin Sinä olet matkalla?

Elämänvoima janoaa tulla ilmaistuksi minussa tavalla jota kukaan muu ei voi puolestani täyttää. Kun alan ilmentää sitä, olen Elämä itse ja Itse palvelee elämää kauttani.

Kaikki Elämä värähtelee energiaa. Energia ilmenee Valona, joka eri taajuuksilla värähtelee sateenkaaren eri väreissä. Henkisessä opissa puhutaan seitsemästä säteestä, joista koko Maailmankaikkeus on luotu ja joista jokaisella on tietyn värähtelytaajuuden mukainen ominaislaatunsa ja värinsä. Minun energiakenttä, AURA, ja sen sisältämät energiakeskukset eli chakrat toimivat kosmisten energioiden vastaanottajina ja muuntajana kehoni ja mieleni tarvetta vastaaviksi. Energiakehoni heijastelee sateenkaaren sävyjä seitsemän päächakran mukaisesti, jotka vastaavat seitsemän säteen ankkuroitumisesta olemukseeni. Viisi muuta värisävyä syntyy näiden välille muodostaen kahdentoista värin kirjon sisälläni. Jokaiselle niistä on tietty ominaislaatu ja kehitystäni ohjaava tarkoitus, joka ulottuu läpi olemukseni monien tasojen, fyysisestä psyykkiseen ja henkiseen.

"Kuten ylhäällä niin myös alhaalla."

Fyysinen ja henkinen kärsimys on heijastusta näiden energioiden epätasapainoisesta virtauksesta olemukseni eri tasoilla. Vastaavasti omat tunteeni ja ajatukseni vaikuttavat siihen, että energiakehossani muodostuu ajan mittaan tukoksia ja elämänvoiman vapaa virtaus estyy.

Ikiaikaisen viisauden mukaan ihmielämän maanpäällinen tavoite on toteutunut, kun nämä elämän perusenergiat saavuttavat meissä täydellisen tasapainon ja jalostuvat pyytteettömäksi Rakkaudeksi, Tahdoksi ja Viisaudeksi.

Ihmiskunnan transformaatiossa Maahan on vapautettu kosmisilta tasoilta viisi korkeampaa Valon sädettä, joiden energia on jalostuneempaa ja kohottaa siten tietoisuuttamme. Ne ovat seitsemän säteen eri yhdistelmiä kirkastettuna korkeavärähteisellä Valkoisella Valolla.

Tehtäväni on nyt tasapainottaa seitsemän perussädettä ja niiden muodostamat kaksitoista väriominaisuutta olemuksessani sekä vähittäin aktivoida viisi korkeampaa säde-energiaa käyttööni. Tavoitteena on sisäistää ne osaksi kollektiivista tietoisuutta sekä Maan energiakenttää, kun astun "Kultaisen Säteen" aikakauteen planeetallamme. Kultainen Säde on Valkoisen Valon läpäisemä kaikkien muiden säteiden yhdistelmä, joka ankkuroi Puhtaan Rakkauden Ihmiskunnan ja Maan Sydämeen.

Henkisen kasavun ja Tranformaation Energia

Kaikki Elämä sykkii energiaa, joka säteilee ympäristöönsä Valona.

Myös minä osana kaikkeuden värähtelyä olen sateenkaaren kaltainen Valo-olento.

Sytyän sisäisen Valoni ja annan sen säteillä maailmaan ainutlaatuista värähtelyään Elämän monimuotoisessa ykseydessä.

Minä Olen Se Mikä Olen.

Star of Life ( Elämän Tähti) on hologrammi elämän ytimessä sykkivistä energioista ja niiden geometriasta.

Jälleen kerran Maan päällä on tullut ajankohtaiseksi tarkastella ihmisen todellista olemusta energeettisenä Valo-olentona.

Vanhojen "kuonien" puhdistus
Energioiden tasapainoitus
Kehomme värähtelyjen kohottaminen
on ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme sopeutua UUDEN ENERGIAN KORKEAMPIIN TAAJUUKSIIN.

Kun uusi ja vanha energia kohtaavat, yksilöt, yhteiskunta ja luonto oirehtivat voimakkaasti minkä voimme kaikki todentaa ympärillämme. Tukahdetut voimat pyrkivät pintaan, jotta ne voitaisiin tasapainottaa - tämä on kaikkea muutosta, kasvua ja paranemista koskeva luonnon laki".

pohdintaani
Älä määrittele henkistä polkua

Ei kommentteja: