WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 7. syyskuuta 2009

Minun raamattuni
















































Urantia - kirja

Lyhyt kuvaus
Urantia - kirja on ainutlaatuinen julkaisu, jonka merkitys planeettamme Urantian asukkaille on käänteentekevä. Kirja kertoo Jumaluudesta, universumien rakenteesta ja hallinnosta sekä asuttamamme planeetan suhteesta maailmankaikkeuteen. Se kertoo, mistä ihminen on peräisin, minne hän päätyy ja mikä on hänen suhteensa Jumalaan. Kirja kertoo Jeesuksen opetuksista. Se avaa kokonaan uusia näkemyksiä ajallisuuteen ja ikuisuuteen ja tarjoaa uusia käsityksiä ihmisen alati korkeammalle yltävistä ponnistuksista Jumala Isän löytämiseksi samalla kun se esittää uuden, kattavan ja selkeän selvityksen ihmisen alkuperästä, menneisyydestä ja kohtalosta.

Te ihmiset olette astuneet tielle, joka johtaa miltei infiniittisten näkymien loputtomaan avautumiseen, koskaan päättymättömien, alati avartuvien, riemastuttavaa palvelua, verratonta seikkailua, ylevää epävarmuutta ja rajatonta tuloksiinpääsyä merkitseviä mahdollisuuksia edustavien sfäärien rajattomaan laajenemiseen. Kun pilvet keräntyvät päällenne, tulisi uskonne hyväksyä se tosiasia, että sisäinen Suuntaajanneon läsnä, ja näin teidän tulisi kyetä näkemään maallisen epävarmuden usvien taakse ikuisen vanhurskauden auringon kirkkaaseen paisteeseen......Sivu 1194


Lähde: Urantia - kirja
http://www.urantia.org/fi/urantia-kirjasta/lue

Ei kommentteja: