WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 7. syyskuuta 2009

Hengellinen tuntu


Totuutta etsiessäni tavoittelen sitä, mikä on jumalallisesti todellista. Jumalallisen totuuden tunnen parhaiten siitä, että siinä on hengellinen tuntu. Ikuinen kaipuuni kohdistuu yhdentymiseen, jumalalliseen yhtenäisyyteen. Ajallisuuden ja avaruuden yksittäisenä kuolevaisena yhdennyn Jumala Isässä sen suoran keskinäissuhteen kautta, joka vallitsee minussa elävän Ajatuksensuuntaajan ja Universaalisen Isän välillä. Minun Suuntaaja on Jumalan osanen, ja se etsii ikuisesti jumalallista yhdistymistä; se yhdentyy Ensimmäisen Lähteen ja Keskuksen Paratiisijumaluudessa, ja sen kanssa.

Kaukaisuuksiin ulottuva fyysinen maailmankaikkeus yhdentyy Paratiisin saaressa. Älyllinen maailmankaikkeus yhdentyy Jumalassa - Myötätoimijassa. Hengellinen maailmankaikkeus yhdentyy Iankaikkisen Pojan persoonallisuudessa.

Universaalinen Isä hallitsee ikuisuuden kehää. "HÄN lähtee liikkeelle taivaan lopusta, ja hänen piirinsä ulottuu sen kaikille kulmille, eikä mikään ole kätkössä sen valkeudelta."

Hengelle antautunut mieleni käy vääjäämättäyhä hengellisemmäksi ja yltää lopulta ykseyteen eloon jäävän ja opastavan jumalallisen hengen kanssa, ja näin se saavuttaa pelastuksen ja persoonallisuuden olemassaolon ikuisuuden.

Mitä täydellisemmin ymmärrän itseäni ja kunnioitan kanssaihmisteni persoonallisuuden arvoa, sitä enemmän olen isoava Alkuperäisen Persoonallisuuden tuntemista, ja sitä vilpittömämmin Jumalaa tuntevana ihmisenä pyrin tulemaan Alkuperäisen Persoonallisuuden kaltaiseksi. Jumalaa tuntevana ihmisenä kuvailen hengellisiä kokemuksiani - ei epäuskoisten vakuuttamiseksi - vaan uskovien mielenylennykseksi ja keskinäiseksi tyydytykseksi. Jumalallisen hyvyyden käsite on ymmärrettävissä vain suhteessa persoonallisuuteen. Vain PERSOONA voi rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Ensimmäinen Lähde ja Keskus on se infiniittisyys, joka menee kvalifioimattomasti kaiken mielen, kaiken aineen ja kaiken hengen tuolle puolen.

infiniittinen = rajamaton, rajoittamaton, ääretön
kvalifioida = ilmaista laatua, laadullistaa; selittää t. tehdä soveliaaksi, edellytykset täyttäväksi
finiittinen = kiel. persoonamuodossa oleva, finiittimuotoinen

Koskettamalla Infiniittistä en häntä löydä. Isän läsnäolon sokaiseva valkeus on niin suuri, että minulle hän näytttää "asuvan läpitunkemattomassa pimeydessä".

Vaikka en voikaan käsittää infiniittisyyden merkitystä, infiniittinen Isä sitä vastoin mitä varmimmin ymmärtää viimeiseen asti ja sulkee rakastettavasti syliinsä kaikkien universumien kaikkien lastensa koko finiittisyyden.

"Jumala on Rakkaus"

Isällisessä hellyydessään Jumala lähetti ihmeellisen Suuntaajan asumaan mielessäni. Jumalan Rakkaus on universaalista, "jokainen, joka haluaa, saa tulla".

Hän halusi " kaikkien ihmisten pelastuvan sillä, että he saavat tietää totuuden".
Hän " ei halua, että kukaan menehtyisi". Isän osoittama rakkaus seuraa minua nyt ja läpi ikuisten aikojen päättymättömän kehän. Sisimmässäni oleva Suuntaaja tekee Jumalan sielulleni osoittamasta rakkaudesta henkilökohtaisen.

Mitä oikeastaan merkitsee se, että sisimmässäni on Suuntaaja?

En taida todellakaan käsittää, mitä se merkitsee, että minulla on sisimmässäni asuva ja finiittiseen kuolevaisen olemukseeni fuusioituva absoluuttinen ja infiniittisen Jumaluuden, Unversaalisen Isän, absoluuttinen osanen?

Suuntaaja on Jumalasta ja minulle kuolevaiselle ihmiselle Suuntaaja on yhtä kuin Jumala. Ajatuksensuuntaaja on alkuperäisen Jumaluuden olemusta. Suuntaaja on miedontamatonta ja sekoittumatonta jumallisuutta, kvalifioimaton ja laimentamaton Jumalallisuuden osa, se on Jumalasta, ja niin pitkälle kuin kykenen asiaa näkemään, se on Jumala. Asuen minun mielessäni. Suuntaaja on yksinkertaisesti ja ikuisesti jumalallinen lahja; se on Jumalaa ja Jumalasta, ja se on Jumalan kaltainen.

Mikä ajatuksensuuntaajien tehtävä ja toiminta on?

Ajatuksensuuntaajien tehtävänä on ihmissukukuntien suhteen edustaa Universaalista Isää, olla Universaalinen Isä ajalllisuuden ja avaruuden kuolevaisille luoduille. Se on jumalallisten lahjojen perustehtävä.

Kun löydän Isän omasta sydämestäni, löydän universumissa tapahtuvan ylösnousemukseni suurenmoisen syyn. Korkeinta minun on etsittävä kaikkien muiden ihmisten sydämestä. Kun löydän Korkeimman, löydän kohti Paratiisia etenevän elämänvaiheeni suuremmoisen seurauksen.

Kun etsin Jumalaa, se mitä minä etsin, on itse asiassa kaikki. Kun olen löytänyt Jumalan, minä olen löytänyt kaiken. Jumalan etsiminen on tuhlailevaa rakkauden osoittamista, johon liittyy hämmästyttäviä löytöjä; löydetään uutta ja suurempaa rakkautta osoitettaviksi muille.

Rakkauden suuremmoinen virtapiiri kulkee Isältä poikien kautta veljille ja näiltä Korkeimpaan. Isän rakkaus ilmenee kuolevaispersoonallisuudessa tätä asuinpaikkanaan pitävän Suuntaajan hoivan kautta.

Lähde: Urantia
- kirja

Ei kommentteja: