WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 22. elokuuta 2009

Rituaali


Ennen varsinaista rituaalikaavan läpiviemistä on hyvä meditoida hetki ja rauhoittaa mielensä.


Näe todella ilmaan piirtämäsi pentagrammi ja USKO ja TIEDÄ sen olevan siinä.


Seiso kasvot itään ja piirrä eteesi ilmaan ristikuvio eli Aloita The Qabalistic Cross:lla eli Kabbalaisella Ristillä. Ristin tekemisen tarkoituksena on luoda maagikon auraan risti, joka kohtaa Jumalallista valoa. Se tasapainottaa myös neljä elementtiä maagikon aurassa. Kether / Ilma, Malkuth / Maa, Geburah / Tuli ja Chesed / Vesi. Sen jälkeen paina kädet sydämen kohdalle.


Jatka laskematta käsiäsi alas. Kasvot edelleen itään päin. Kohota molemmat kätesi ja avaa molemmat auki ulospäin kehostasi, niin että vartalo muodostaa ristin. Kasvot kohti itää.


Aloita värisyttämällä: "Before me, Raphael" ("Edessäni Raphael"). Visualisoi eteesi pilvien keskeltä nouseva Arkkienkeli, jolla on kädessään Caduceuksen Sauva ja yllään kaapu, jossa on väreinä keltaista ja violettia.


Visualisoi taaksesi, eli länteen toinen Arkkienkeli, joka nousee merestä kuin Venus ja pitelee kädessään maljaa. Hänellä on yllään kaapu, joka on väritykseltään sininen ja oranssi.
Värisytä samalla"Behing me, Gabriel ("Takanani, Gabriel").


Näe oikealla puolellasi miekkaa kantava Arkkienkeli, jonka kaapu loimuaa hohtavan puneisena ja vihreänä.
Värisytä "On my right hand, Michael". ("Oikealla puolellani, Michael").


Visualisoi vasemmalle puolellesi, eli pohjoiseen kasvillisuuden seasta, maan pinnalta kohoava Arkkienkelio, joka pitää kädessään kypsää viljaa. Hänen kaapunsa on väritetty sitriinillä, punaruskealla, oliivinvihreällä ja mustalla.
Värisytä "On my left hand, Uriel" ("Vasemmalla puolellani, Uriel").


Sano seuraavaksi "For about me flames the pentagram, and within shones the Six-rayed Star". ("Ympärilläni leimuaa pentagrammi ja sisälläni loistaa kuusisakarainen tähti").


Kuusisakarainen tähti tunnetaan nimellä Heksakrammi tai Daavidin tähti. Se kuvaa makrokosmosta siinä missä pentagrammi mikrokosmosta.


Heksagrammi muodostuu kahdesta kolmiosta, jotka kuvaavat TULTA ja VETTÄ. Symboloiden näin täydellisyyttä ja totaalista tasapainoa.


Pentagrammi eli viisikanta symboloi "logosta" eli luotua maailmaa. Sen tarkoituksena on puhdistaa tila ei-toivotuista energioista.


Siinä missä pentagrammi symboloi ihmistä, niin heksakrammi symboloi täydellistynyttä ja puhdistautunutta ihmistä, joka on tasapainossa makrokosmoksen kanssa.


Lesser Banishing Ritual of Pentagram (LBRR). Rituaali auttaa maagikkoa tuntemaan itseäsi paremmin. Tämä voi näkyä muutoksena suhteessa omaan kehoon ja muiden suhteessa itseen.

Lähde: Thuleian Tupa www.thuleia.com/lbrp.html

Ei kommentteja: