WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 31. elokuuta 2009

Pluton takana aurinkokunnan äärirajoilla piileskelee tuntematon planeetta









Kuva 1








Planeetta X:n rata Lähde: nett.nic.fi

Valopylväitä nähty vuoden 2003 jälkeen kun Planeetta X saapui Aurinkokuntaan vuonna 2003.

Kanavana Nancy Lieder

Maapallon ja Planeetta X:n välinen magneettinen vuorovaikutus saa Maapallon tekemään "serpentiinitanssia". Aurinkokuntanne planeetat kiertävät Aurinkoa vastapäivään ja pyörivät oman akselinsa ympäri vastapäivään. Planeetta X kiertää Auringon päinvastaiseen suuntaan eli myötäpäivään ja se myös pyörii oman akselinsa ympäri myötäpäivään. Niinpä Planeetta X:stä ja Maapallosta lähtevät hiukkasvirtaukset törmäävät toisiinsa, kun nämä planeetat lähestyvät toisiaan.

Planeetta X:n perässä kulkee useita kuiden muodostamia vanoja, jotka saavat Planeetta X:n näyttämään taivaalla kiemurtelevalta lohikäärmeeltä viimeisten napasiirtymää edeltävien viikkojen aikana. Planeetta X:n pyrstö ruoskii Maapalloa tuoden mukanaan kivenlohkareita, punaista pölyä ja rakeita.

Wayland Smith 29.5.2009 viljapeltokuvio "Meduusa" (kuva 1)

Tämä viljapeltokuvio muistuttaa siitä, että vaikka Planeetta X olisikin jo napasiirtymän jälkeen näyttänyt ohittaneen Maapallon, niin sen pyrstö saattaa piiskata Maapalloa vielä useiden tuntien ajan sen jälkeen.

Juuri Meduusan pyrstön polte on myrkyllinen eikä sen pehmeä etupää.

Lähde: Zeta Talk

Ei kommentteja: