WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 10. elokuuta 2009

Kaksi päällekkäistä kolmiota ja Sielunvalo.


2Jumalan ja ihmisen yhteenkuuluvaisuuden symboli.

Ylempi kolmio
"Sydän kaukana minusta, koska jumalpelko on vain opittuja ihmiskäskyjä". Jeesus

Ylempi kolmio Vaakakolmio pään ympärillä
Valta maan päällä on ollut maskuliinisella tietoisuudella, mutta kovettuna ja kankeana. Valtana ja lakina on pidetty kylmää järkeä ja laskelmallisuutta, ilman sydämen lämpöä ja sisäistä viisautta. On unohdettu luova synnyttäminen ja ymmärryksen keskittäminen sydämeen, joka avaa keskitien ja täydellisyyden yhdistymisen avaimen.

Alempi kolmio
ilmaisee puutarhan, paikan ja perustan ja keskiön, tilan antamisen feminiiniselle voimalle, uudelle synnyttävälle neitseelliselle ajatukselle. Kun molemmat kolmiot kohtaavat sydämessä, ne täyttävät yhdessä viisauden maljan astuen SYDÄMEN TIELLE. Ne antavat kumpikin oman impulssinsa, ei täysimääräisenä vaan toisiinsa sulautuvina.

Geometrisesti kuvio on kuusikanta eli heksagrammi. Kahdesta kolmiosta koostuva kuusisakarainen TÄHDEN muotoinen kuvio.

Kaksi kolmiota
Kahden kolmion YHDISTYMINEN YHDEKSI käsitteeksi.

Sydämen syvyys

Sydämensä syvyydestä saavuttaa ihminen myös sen toisen sydämen, joka hänen kanssaan tahtoo kantaa kaikki hänen surunsa ja ilonsa. Jakob Bohme


SIRIUS Valon tähti (A,B,C) "Tietäjä, Aurinkokunnan Sielunvalo".

Sirius ohjaa ihmistä matkalla egon yli. Ihmismuoto tuotiin maahan Siriukselta. Sirius on henkistä Kristus-vettä. Siriuksen Valo on vihkimyksen valoa, rakkauden, vapauden valoa, joka antaa hengelle mahdollisuuden vapautua aineesta ja palata kotia".
pohdintaani

Ei kommentteja: