WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Seitsemän värin leikki

"Elämän istuin, kaiken keskus. Pieni violetti valo, sisältäen mahdollisuutena mielen, elämän, energian ja tahdon. Elämän aikana se säteilee prisman värein liekehtivänä ja helmiäisenä.

Ruumiin Kuningas, henkisen ihmisen koti jossa on monta salia. Siellä on myös kohta, jossa näkyy pieni violetti valo. Se on elämän istuin, kaiken keskus. Tämä kohta sisältää mahdollisuuden mielen, elämän, energian ja tahdon.

Seitsemän onteloa "seitsemän harmoniaa". Jokainen ontelo on omanvärisensä sen tajunnan mukaan, missä olen.

Hento violetti, sumumainen muoto, munanmuotoisen sinertävän kehän sisällä, jonka yläpuolella prisman värit säteilevät loputtomasti värähdellen.

Käpyrauhasen aura värähtelee tietoisuuden toiminnan aikana aivoissani ja näyttää seitsemän värin leikin. Tämän valon seitsemäinen sekoittuminen ja leikki käpyrauhaseni ympärillä heijastuu sydämeni auraan. Tämä aura värähtelee ja valaisee sydämeni seitsemät aivot, samoin kuin käpyrauhaseni aura valaisee seitsemää aivokeskustani".
pohdintaani

Ei kommentteja: