WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Isä Poika Pyhä Henki

















"Isä istuu sisälläni, sisäinen enkeli, sisälläni oleva Alkulähteen (Jumalan) osa
Poika on ihminen(minä itse), joka kävelee planeetalla kaksinaisuudessa
Ihminen (poika, minä itse) on yhteydessä Isä hahmoon (sisäiseen enkeliini), joka on yhteydessä Lähteeseen
Pyhä Henki edustaa oppaitani (tai enkeleitä), jotka ovat mukanani syntymästä alkaen"

"Minä ilmaisen tahdon mennä eteenpäin. Se luo uutta energiaa. Kun olen tehnyt päätöksen, oppaani tallentavat tämän toisenlaisen energian. Tämä uusi energia menee minussa olevaan kolmiyhteyteen, ja minun energiamäärä on korkeampi kuin koskaan aiemmin. Aurani muuttuu ja valoni loistaa kirkkaammin kuin koskaan aiemmin. Sininen kehä, ympärilläni, jonka yläpuolella prisman värit säteilevät loputtomasti väreillen. Minun sisäisen tilan tai luonteen voi päätellä jonkin värin vallitsevuuden ja sen värähtelyn voimakkuuden perusteella".


"Näen maailman omien ajatusteni, mielen ajatuspilven läpi. Aivot pyrkivät ottamaan tietoisuuteeni vastaan vain sellaisia ajatuksia, jotka mieleni on hyväksynyt. Omat ajatukseni avaavat oven taivasten valtakuntaan tai sulkevat oven.


Minun mieleni on kahden vastakkaisen voiman välissä, toinen voima vetää maahan, maallisuuteen, itsekkyyteen ja haluihin. Toinen voima on Hengen kutsu, Rakkauteen, iIoon ja Korkeampaan Elämän ymmärrykseen".
pohdintaani 

KOLMINAISUUS

ISÄ, POIKA ja PYHÄ HENKI tälle voisi olla toinen vastine 
 
TIE, TOTUUS ja ELÄMÄ ja tälle voisi olla kolmas vastine 
 
USKO, TOIVO ja RAKKAUS.

ISÄ=TIE=USKO 
 
tarkoittaa, että meidän on löydettävä tie kotiin isän luo eli ykseyteen eli palattava sinne, mistä on lähdetty. Vaikka olemme lähteneet ykseydestä kaksinaisuuden maailmaan, meidän on uskottava siihen, että tie johtaa lopulta takaisin Isän luo.

POIKA=TOTUUS=TOIVO 
 
tarkoittaa, että poika on ollut jo isän luona ja ykseydessä, mutta tullut oppaaksi tielle ja näyttämään sen, mikä on totuus. Miten erottaa hyvä pahasta ja oivaltamaan ettei ole hyvää eikä pahaa olemassakaan, on vain totuus. Hän on syntynyt esimerkiksi ihmisenä, jolle on annettu mieli, vapaavalinta kaksinaisuuden maailmassa. Hän on palannut kotiin ja jättänyt meille toivon eli matkasuunnitelman takaisin kotiin.

PYHÄ HENKI=ELÄMÄ=RAKKAUS 
 
tarkoittaa, että kakki elämän energia, voima on lähtöisin
ykseydestä, Isästä, Jumalasta ja se henki johdattaa kaikkea elämässä. Kaksinaisuuden maailmassa elämän Energia on yhtä kuin Elämä, joka on aina valintoja kahden vaihtoehdon välillä. Jokaiseen tilanteeseen, ajatukseen sisältyy lopulta päätös toimiako vai ei toimia, miten toimia tai miten jättää toimimatta. Pelkäätkö toimintaa tai toimimatta jättämistä tai seurauksia toiminnasta tai toimimatta jättämisestä vai oletko aina rohkea totuudessa. Se Energia on puhdasta, pyyteetöntä Rakkautta, joka elämänkoulussa vaikuttaa niin, että lopulta jokainen elämien saatossa suorittaa lopputentin ja on pyyteetöntä rakkautta ja palaa ykseyteen.

Siten me kaikki olemme jumalallisia ja se on yhtä kuin Elämä ja Elämä on yhtä kuin Rakkaus. Pyhä Henki eli se Rakkauden Energia on kaikille annettu ja kaikkien käytössä eikä se ns. uskovaisillekaan ole ilmainen lahja, vaan sitä on elämän koulussa opittava käyttämään elämien saatossa siihen saakka, että toivo käy tarpeettomaksi, eikä tarvitse laatia matkasuunnitelmia, vaan on jo perillä kotona. Eikä ns. uskovaisetkaan mitään lahjaksi saa, vaan tie on käytävä loppuun. Ei sitä voi kukaan omia itselleen eikä vangita voimaa virtaavaa.

Totuuden etsijä

Ei kommentteja: