WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 8. kesäkuuta 2009

Hengen lait





On olemassa Jumalaksi usein kutsuttu mysteeri, joka ilmenee Kaikkiallisena Rakkautena, Lakeina ja Suurena Suunnitelmana. Suunnitelma tapahtuu meidän jokaisen kautta täydellisesti. Kun löydämme tämän perimmäisen totuuden elämämme kulussa, huomaamme, että astuimmepa mihin vain, tie levittäytyy jalkojemme alle.

Hengen lait:

1. Tasapainon laki
- löydä keskitie

Ole nöyrä, sillä maasta olet tullut. Tunne arvosi, sillä tähdistä sinut on tehty.
* Serbialainen sananlasku*

Jos painovoima on aine, joka pitää maailmankaikkeuden koossa, tasapaino on avain sen mysteereiden tuntemiseen. Kaiken tulee olla tasapainossa; kehomme, mielemme, tunteemme - koko olemuksemme. Tasapaino muistuttaa meitä siitä, että kaikessa voimme liioitella tai vähätellä ja että jos elämmämme heiluri heilahtaa liian kauas toiseen laitaan, se heilahtaa vääjäämättä takaisin myös toiseen.

2. Valintojen laki
- vaadi oma voimasi takaisin

Paljain jaloin ja kevein sydämin astun avoimelle tielle. Terveenä, vapaana, koko maailma avoinna, pitkä polku johtaa minut minne haluan.
* Walt Whitman *

Vapaa tahto, valinnan voima, on meille sekä siunaus että taakka. Tulevaisuutemme on suurelta osin seurausta tämän hetken valinnoistamme. Emme voi aina hallita elinolosuhteitamme, mutta oman suhtautumisemme tapahtumiin voimme aina valita. Kun vaadimme takaisin oman voimamme, läydämme rohkeuden elää täyttä elämää.

3. Etenemisen laki
- askel askeleelta

Kierreportaita pitkin nuosemme korkeuksiin.
* Francis Bacon *

Etenemisen prosessi muuttaa joka matkan sarjaksi pieniä askelia, jotka yksitellen vievät päämäärään. Se on ajan tuolla puolen ja opettaa kärsivällisyyttä. Se lepää huolellisen valmistautumisen lujalla perustalla ja saa meidät luottamaan avautuviin mahdollisuuksiimme.

4.Läsnäolon laki
- elä tässä hetkessä

Onnellisena voi elää vain hetkestä hetkeen.
* Margaret Bonnano *

Aika on paradoksi, joka ulottuu "menneestä tulevaan" kuin omassa mielessämme. Aika käsitteenä on vain ajatuksellinen ja kielellinen uskomus, äänetön yhteinen sopimus. Syvempi totuus kuuluu: ei ole muuta kuin tämä hetki.

5. Myötätunnon laki
- herätä ihmisyytesi

Maailmankaikkeus ei tuomitse meitä; se vain tuo seuraamukset ja antaa läksyt ja mahdollisuudet, jotta oppisimme ja olisimme tasapainossa syyn ja seurauksen lain kanssa. Myötätunto on sen tunnustamista, että kaikki me yritämme parhaamme omien uskomustemme ja kykyjemme rajoissa.

6. Uskon laki
- luota Henkeen.

Uskon avulla sielu uskaltautuu tuntemaansa kauemmas.
* William Clarke *

Usko on suora yhteytemme kosmiseen viisauteen ja muistuttaa meitä siitä, että tiedämme enemmän kuin olemme kuulleet, lukeneet tai opiskelleet - että meidän on vain tarkkailtava, kuunneltava ja luotettava Kosmisen Hengen rakkauteen ja viisauteen, joka työskentelee jokaisen kautta.

7. Odotuksen laki
- laajenna kuvaasi todellisuudesta

Elämäämme eivät muovaa niinkään kokemuksemme kuin odotuksemme.
* George Bernard Shaw *

Energia seuraa ajatusta; kuljemme kohti sitä, mitä voimme kuvitella, muttemme sen taakse. Olettamuksemme, odotuksemme ja uskomuksemme luovat ja värittävät kokemuksemme. Laajentamalla syvempiä uskomuksiamme siitä, mikä on mahdollista, muutamme elämänkokemuksiamme.

8. Rehellisyyden laki
- elä oma totuutesi

En etsi voittoa, vaan etsin totuutta. En etsi menestystä, vaan haluan elää sen mukaan, joka minulla on.
* Abraham Lincoln *

Rehellisyys on henkisten lakien ja omien ylevimpien mielikuvien mukaan elämistä ja toimimista vastakkaisista yllykkeistä huolimatta. Rehellisyyden ytimestä käsin tunnistamme, hyväksymme ja ilmaisemme oman aidon sisäisen todellisuutemme innoittaen muita pikemminkin teoillamme kuin sanoillamme.

9. Toiminnan laki
- elä elämäsi

Et voi ylittää merta vain vettä tuijottamalla.
* Rabindranath Tagore *

Tunsimmepa tai tiesimmepä mitä tahansa, olivatpa taitomme ja lahjamme millaisia tahansa, vain teot puhaltavat niihin hengen. Monet meistä ymmärtävät kyllä sitoutumisen, rohkeuden ja rakkauden merkityksen, mutta tiedämme todella vasta, kun voimme tehdä. Tekeminen johtaa ymmärrykseen ja toiminta muuttaa tiedon viisaudeksi.

10. Kierron laki
- tanssi luonnon tahtiin

Jokaisen talven sydämeen kätkeytyy värisesä kevät, ja jokaisen yön hunnun alla odottaa kirkas huomen.
* Kihlil Gibran *

Kaikki luonnnossa kiertää rytmisesti - vuodenaikojen vaihtelut, tähtien liike, vuorovesi. Vuodenajat eivät kiirehdi toisiaan, eivätkä liioin pilvet ja tuuli kilpaile keskenään. Kaikki tapahtuu juuri ajallaan nousten ja laskien meren aaltojen lailla ajan pyörteissä.

11. Antautumisen laki
- anna Korkeamman tahdon ohjata sinua

Jotkut ajattelevat peräänantamattomuuden tekevän ihmisen vahvaksi; toisinaan vahvuutta on irti päästäminen.
* Sylvia Robonson *

Antautuminen on sitä, että otamme tämän hetken, tämän kehon ja tämän elämän avosylin vastaan. Antautuminenon sitä, että löydämme oman toimintatapamme ja elämme sopusoinnussa korkeamman tahdon kanssa, joka ilmenee sydämen viisautena. Antautuminen ei ole tahdotonta hyväksymistä; se käyttää jokaisen haasteen henkisen kasvun lisäämiseksi ja tietoisuuden laajentamiseksi.

12. Ykseyden laki
- muista yhteytesi

Oi, jos en olisi irti, kaikkien vähäisimmältäkään osin suljettu tähtien lain ulkopuolelle. Sisäisyys - mitä se on? ellei korkea, liitevien lintujen ja kotiinpuhaltavien tuulien täyttämä taivas.
* Rainer Marias Rilke *

Näytämme olevan maanpäällä erillisiä, eri kohtlaon omaavia olentoja; mutta kuten jokainen erillinen pisara on osa samaa merta, mekin olemme osa Tietoisuuden Merta, Jumalan Ruumista. Löydä rakkaus ja sisäinen rauha siitä syvästä totuudesta, että olemme kaikki yhtä Perhettä. Jätä taaksesi pelkojen, kateuden ja kaunan taakka; lennä korkeuksiin ymmärryksen siivin päästäksesi Myötätunnon rajattomaan maahan.

Epilogi
- tietäjättären jäähyväiset

Katsele aina silloin tällöin tarkoin jotakin, mitä ihminen ei ole tehnyt; vuorta, tähteä, joenmutkaa. Tällöin voit kokea viisauden ja kärsivällisyyden, ja ennen kaikkea olet varma, ettet ole yksin maailmassa.
* Sidney Lovett *

Lähde: The Laws of Spirit Dan Millman/ Hengen lait - kirja

Ei kommentteja: