WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Seitsemän pääulottuvuutta



Universumi


Universumi on organisoitunut seitsemään pääulottuvuuteen, joiden kautta
kulkemalla entiteetti kehittyy sulautuen lopulta Alkulähteeseen (Luojaan) tullen siten jälkeen täydellisesti omaksi itsekseen. Jokainen ulottuvuus on lähempänä ykseyttä kuin edellinen ja sisältää jonkin opetuksen. Kahdeksas ulottuvuus on syklin loppu ja samalla seuraavan syklin ensimmäinen ulottuvuus. Kahdeksan ulottuvuutta muodostaa ulottuvuuksien oktaavin, jonka vaikutukset näkyvät kaikkialla luomakunnassa.

Ulottuvuuksilla on VaLoN, ÄäNeN ja geometrin vastaparit. Sateenkaarta katsomalla voit nähdä, miten valon väri muuttuu vähitellen lähtien punaisesta ja päätyen violettiin - aivan kuin ulottuvuuksien värähtelytaajuuden värit. Vertaa tätä myös prismaan: valkoinen sisältää spektrin värit. Mietipä myös ihmisen seitsemää chakraa - niiden opetuksia, värejä ja merkitystä.

Samaan tapaan kaikki ulottuvuudet ovat pohjimmiltaan vain yhden ja saman VaLoN ilmentymiä. Tästä syystä monet henkiset traditiot kehottavat visualisoimaan ja meditoimaan valkoista valoa. Ei ole muuta kuin YkSi VaLo, joka leikkii itsensä kanssa luoden pääulottuvuudet, niiden kaikki aliulottuvuudet ja kaikki mitä ne pitävät sisällään.

Musiikista tiedämme, että yhdessä oktaavissa on kahdeksan säveltä. (C-D-E-F-G-A-H-C), ja eri soittimilla on useamman oktaavin ääniala, joten sävelmien luominen ei rajoitu yhden oktaavin sisälle. Tämäkin on YkSi ViHjE SiItÄ, miten unversumi organisoituu. Myös jokainen ulottuvuus "sOi" tietyn sävelkorkeuden mukaan.

Sekä väreillä että musiikilla on vaikutus tietoisuuteen. Eri värejä ja musiikkityylejä yhdistämällä voimme vaikuttaa oppimiskykyyn, tarkkaavaisuuteen, rentoutuneisuuteen, positiivisuuteen, energisyyteen, tunteiden ilmaisemiseen ja niin edelleen.

Kaikki olemassa oleva koostuu Alkulähteen (Luojan) tietoisuudesta. Kaikki näkemämme todellisuus on rakennettu meille näkymättömästä energiasta. Universumin neljä perusvuorovaikutusta eli graavitaatio, sähkömagneettinen vuorovaikutus, vahva vuorovaikutus ja heikko vuorovaikutus ovat yksinkertaisesti EETTERIN eri muotoja.


Lähde: David Wilcock tutkimukset..

http://yhdenlaki.wordpress.com/ 

Ei kommentteja: