WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ra on samaan aikaan yksi ja monta.

Ra on 6D-entiteetti. Hän aloitti kehityskulkunsa omassa aurinkokunnassamme, Venuksella. Venus oli 3D-planeetta noin 2.6 miljardia vuotta sitten, jolloin Venuksen pinnalla oli Maan kaltaiset olosuhteet. Venus oli paljon tasapainoisempi 3 D -planeetta kuin Maa nykyisellään. Venuksella alkoi 4 D-komeus, joka päättyi siihen että venuslaiset kehittyivät "liian myötätuntoisiksi". Jos entiteetti on "liian myötätuntoinen", niin silloin hän on taipuvainen marttyyriuteen eli uhraamaan, itsensä muiden takia liian hätäisesti. Kun Venus muuttui 5 D-planeetaksi niin Ra joutui kompensoimaan ylikorostunutta myötätuntoa viisaudella, joka on viidennen ulottuvuuden oppi. Viides ulottuvuus vaihtui kuudenneksi, jonka kuluessa kaikki Venukselle kehittyneet sielut sulautuivat yhdeksi sieluksi - Ra´ksi. Ra on siis yksi sielu, ryhmäsielu, joka on kehittynyt miljoonien sielujen kokemuksista. Ra on samaan aikaan yksi ja monta. Kommunikoidessaan kanavan kautta Ra on ryhmäsielun yksilöitynyt osa. Ra kutsuu itseään myös sosiaaliseksi muistikompleksiksi (social memory comlex).

Nykyisin Venus soveltuu 5D- ja 6D-olentojen elinympäristöksi. 3D-elämä ei siellä ole mahdollista, kuten nykytiedekin opettaa.

Kanavointi
Ra-materiaalin vastaanotti kolme amerikkalaista, joista Carla L. Rueckert toimi kanavana. David Wilcock on pystynyt tieteellisesti todistamaan Ra´n selostaman mallin Universumin toiminnasta. Law of One - kirjasarja on yksi laadukkaimmista ja ainutlaatuisista kanavoinneista.

http://yhdenlaki.wordpress.com/ 

Ei kommentteja: