WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Evoluution seuraava askel

David Wilcock on omissa tieteellisissä tutkimuksissaan esittänyt, miten lisääntynyt energiamäärä vaikuttaa käytännössä. Hänen mukaansa jokainen ihminen planeetallamme on kokemassa DNA:n energisen latautumisen, mikä laukaisee evoluution seuraavan askeleen. Näkyviä seurauksia tästä kehityksestä tähän asti ovat olleet muun muassa alati kasvaneet paranormaalien ilmiöiden kasvu ja älykkyysosamäärän tasainen kasvu. Kaikkein suurimmat muutokset ovat vielä tulossa.


Kaikki elollinen jakaa yhden ja saman tietoisuuden kentän, josta kaikki elämä kumpuaa. Tuo tietoisuuden kenttä säätelee DNA:ta ja kykenee täydellisesti muuttamaan yhden lajin toiseksi. DNA on ennen aineeksi materialisoitumistaan aalto, joka kulkee avaruudessa kunnes se kohtaa otollisen kohteen, jossa se voi muuttua näkyväksi DNA:ksi.


Vuosi 2012 tarkoittaa todellisuuden jakautumista. Osa ihmisistä sinkoutuu astraalitasolle elämään unelmiaan ja toinen osa neljänteen ulottuvuuteen. Kaikki kulminoituu h-hetkeen, jolloin valtava Rakkauden ja Valon energiapurkaus fokusoituu Maahan. Tuolloin ihminen saavuttaa kosmisen tietoisuuden - ajattomuuden ekstaasin kohdaten viimein todellisen itsensä.


Maa planeetan neljäs ulottuvuus on jo olemassa, sitä valmistellaan, ja Wilcockin mukaan tuo neljäs ulottuvuus laskeutuu Maan tasalle päätodellisuudeksi, kun aika on kypsä, eli hyvin pian.


Lue lisää: David Wilcock One-line-kirjasto: Articles and Books
David Wilcock: Your DNA is Changing!
David Wilcock: is Your DNA a Quantum Computer?

http://yhdenlaki.wordpress.com/


Helsingin Sanomat 24.2.2009

"Kaikkien aikojen voimakkain säteilypurkaus on havaittu avaruudesta. Tässä gammapurkauksessa vapautunut energia vastaa sitä, että tuhannet tavalliset tähdet olisivat räjähtäneet yhtä aikaa"...."...
Energia vastaisi tällöin sitä, että koko Auringon massa muuntuisi gammasäteiksi minuuteissa."


"Energia muuttuu, se herättää sananmukaisesti DNA:n. DNA on kaiken henkisyyden ydin. Se sisältää korkeamman itseni. Se sisältää Akaasian tiedostot olemassaoloni maan päällä."


"Olen Enkeli, joka on väliaikaisesti 3D-muodossa, ja tämä on minun osani ihmisenä."

Rakkauden siivin kohti Valoa...

Ei kommentteja: